ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
Sushi yapımı için optimum su tutma ve yapışma özelliklerine sahip özel pirinçtir.
KULLANIM TALİMATI:
500 gr Hakumaki pirincini, yıkayıp süzdükten sonra, 625 ml su ekleyererek, kaynadıktan sonra 10 dakika pişiriniz. Ardından 10 dakika soğumasını bekleyip tarifinizi takip ediniz.
İÇİNDEKİLER:
Pirinç.
ALERJENLER:
Alerjenler koyu renk ve altı çizili olarak belirtilmiştir.
UYARI :
◦ Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır.
◦ İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz.
◦ Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz.
◦ Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir.
◦ Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.