ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
Glütensiz Laktozsuz Vegan Tarhana
21 Gün Fermentasyon
Pişirmeden Çiğ olarak hazırlanmış bir tarhanadır ve tam anlamı ile bağırsak dostudur.
Nasıl ürettildi?
Özenle yetiştirilen sebze ve meyvelerin kullanıldığı tarhananın en önemli özelliği 21 gün boyunca fermente olmasıdır.
Nasıl kullanmalı?
Lezzet yönünden normal tarhana ile ayırt etmek neredeyse imkansızdır, oldukça lezzetlidir. Yapılışı da aynı normal tarhana gibidir. 1 litre suya 4-5 çorba kaşığı tarhana koyarak pişirilebilir , isterseniz en son nane ve pul biber ekleyebilirsiniz.
İÇİNDEKİLER:
Esmer Kepekli Pirinç Unu, Kapya Kırmızı Biber,Soğan, Domates, Nohut, Kaya Tuzu, Tarhana otu
ALERJENLER:
Alerjenler koyu renk ve altı çizili olarak belirtilmiştir.
UYARI :
◦ Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır.
◦ İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz.
◦ Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz.
◦ Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir.
◦ Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.