ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
Dokusu ve lezzetiyle klasikleşen tofumuz. İlaç, kimyasal ve gübre kullanmadan, tamamen yerli tohumlardan ürettiğimiz soya fasulyelerinden elde ediyoruz.
%100 Vegan
Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı
GDO’suz
Koruyucu içermez
Laktoz içermez
ÜRÜN BİLGİLERİ
İçindekiler: Su, soya fasulyesi, magnezyum klorür, tuz.
Alerjen: Soya içerir. Eser miktarda gluten, kereviz ve hardal içerebilir.
Enerji ve besin değerleri
100 g için
Enerji (kj/kcal) 572/ 137
Yağ (g) 8,93
Doymuş Yağ (g) 0,77
Karbonhidrat (g) 2,23
Şekerler (g) 0,17
Protein (g) 11,87
Tuz (g) 1,70
Yerli soya tohumlarından üretilen soya fasulyesinin sütünün kesilmesiyle elde edilir.
Soğuk ya da sıcak olarak tüketilebilir, rendelenebilir ya da ince dilimler halinde sunulabilir
Kızartılarak ya da çiğ olarak tüketilebildiği gibi salata, makarna, menemen gibi farklı tariflerde de kullanılabilir.
TARİF ÖNERİMİZ
Veggy Tofu Omleti:
Malzemeler:
300 g Veggy Tofu,
1 çorba kaşığı zeytinyağı,
1/2 küçük soğan,
1 küçük köy biberi,
1/2 kırmızı biber,
1/2 çay kaşığı toz kişniş,
1/2 çay kaşığı kimyon,
1 çay kaşığı toz zerdeçal,
1 çorba kaşığı doğranmış kişniş,
200 g konserve siyah fasulye,
tuz,
karabiber
Hazırlanışı: Tofuyu süzüp çatalla ufalayın. Yapışmaz tavada orta ateşte yağı ısıtın, soğan ve biberleri 3 dk pişirin. Toz kişniş ve kimyonu ekleyip 1 dk pişirin.
Tofu ve zerdeçalı ekleyip 1-2 dk karıştırarak pişirin. En son siyah fasulye, taze kişniş, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
UYARI :
◦ Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır.
◦ İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz.
◦ Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz.
◦ Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir.
◦ Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz.